Широкоформатен печат

когато искаш да печаташ малки бройки над А3+

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

Това е технология, която позволява отпечатването на големи форматни изображения върху огромно разнообразие от материали. Ползва се с външно или вътрешно приложение: големи постери, стикери, знамена, светещи реклами, репродукции, подова и автомобилна графика и др. Техните размери могат да бъдат до 5 м. на ширина и до 30м. на дължина. Ние можем да Ви предложим най-новата и единствена за България машина, която печата със сребърни мастила. Освен това машината позволява отпечатването на бял цвят, както и притежава функцията print&cut – печата и реже едновременно.

Както при дигиталния печат, тук също се правят единични бройки за кратки срокове и с качество, което е много по-високо от това на офсетовия печат.

+ довършителни процеси и монтаж

Широкоформатният печат налага своите специфични изисквания към употребата на изделията, които се създават с негова помощ – и заради техните размери, и заради местата, на които те ще се използват. Понеже в много от случаите става дума за изображения, които се монтират на големи стени, на витрини на магазини, върху автомобили или на открито, то чисто физическите изисквания към издръжливостта на изображенията и към монтажа им са доста по-сложни, отколкото при закачването на един плакат.