Графичен дизайн и предпечат

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

От дизайна на всеки продукт зависи неговия успех или неуспех. Печатният материал, рекламиращ вашата фирма, участва във формирането на представата за нея в съзнанието на клиентa, което води до повишаване на интереса и на продажбите. Качеството на изданието, представящо вашия продукт, кара хората да очакват аналогично качество и от самия продукт.

За Вашият успешен бизнес, ние предлагаме: разработване на фирмено лого, корпоративен  дизайн, художествено оформление на печатни рекламни материали, опаковки,  дизайн на рекламни площи, външна реклама, изложбени щандове, брандиране на витрини и офиси, рекламни дисплеи и др.

ДИЗАЙН НА ЛОГО

Логото е лицето на Вашата фирма, то Ви отличава от останалите и създава имиджа на компанията или продукта. Изключително важно е да бъде направено професионално и да носи послание. Ние Ви предлагаме изработката на лого, като започнем от концепцията, продължим с графичното оформление и завършим с цветово решение и направата на “logobook”. Това представлява книга за дизайна на логото, тя е необходима, за да се знае как да се използва логото, в какви цветове, на какъв фон, с какъв размер, в кой край на визитката и т.н.

ФЛАЕРИ

Флаерът има за цел да обяви дадено събитие и да селектира потребителите. Тук отново е необходимо визията да бъде атрактивна, да приковава вниманието на човек, да синтезира важна информация и да носи послание до потребителя. Важна роля за привличане на вниманието играят специфичните шрифтове, ярките цветове и интересните символи. За да придадем луксозен и атрактивен вид на Вашия флаер, можем да ви предложим дизайн, който да впечатли получателя. Креативни решения във формата, прилагането на избирателен лак на части от изображението и др.

ЕТИКЕТИ

Етикетите и опаковките са лицето на Вашия продукт. За да се отличават от останалите, те трябва да бъдат атрактивни, ефективни и даващи коректна информация за продукта. Материалът, от който ще бъдат изработени също не е за подценяване, тъй като това завършва цялостното впечатление в клиента.

БРОШУРИ, ПРОСПЕКТИ И КАТАЛОЗИ

Брошурите, проспектите и каталозите са важна част от доброто представяне на Вашата фирма, продукт или услуга. Те са възможно най-представителният рекламен продукт, който лесно може да привлече интереса на потенциалните Ви клиенти. В себе си може да съдържа всякаква информация – видове продукти, цени, снимки, мостри, информация и т.н. С подходящ дизайн и професионална изработка, каталогът може да привлича клиенти дълго време, тъй като той е продукт, който клиентите пазят.

КОРПОРАТИВЕН ДИЗАЙН

Корпоративният дизайн обединява всички важни компоненти от Вашата фирмена кореспонденция: визитка, бланка, папка, пощенски плик,CD и CD джоб. Чрез тях Вие изграждате своя отличителен стил и подпомагате бързото и лесно разпознаване на Вашия бранд.

КАЛЕНДАРИ

Календарите са сезонен рекламен продукт, който обаче има целогодишен ефект. Подарявайки такъв на Вашите клиенти, Вие първо печелите симпатиите им и второ цяла година напомняте за себе си.

ПЛАКАТИ

Плакатът е временен рекламен материал, който има за цел да информира за дадено събитие, нова дейност, по-ниска цена и др. Той трябва да е с атрактивен дизайн, за да успее за краткото си време на ползване да се отличи сред останалите. Предлагаме Ви дизайн и изработка на всички видове стандартни и нестандартни плакати.

ТРАНСПАРАНТИ

Транспарантът може да се ползва както за външна, така и за интериорна реклама. В повечето случаи той е с голям формат и е поставен на такова място, че да привлича колкото се може по-голям брой виждания. Той отново има за цел да информира и обяви нещо ново, което налага атрактивна визия. Транспарантите могат да бъдат изработени от различни видове медии, в зависимост от това къде ще бъдат поставени.

ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА

Предпечатната подготовка е един от най-важните фактори за качествен краен рекламен продукт. За целта ние ползваме доказали се специалисти и най-добрите програмни продукти за графично оформление, а именно  Adobe Photoshop, CorelDraw, Adobe PageMaker, Adobe Illustrator и  Adobe InDesign.

Процесите на предпечата са:

– Набор на текст;

– Редактиране;

– Страниране;

– Подготовка на растерни изображения за печат;

– Ретуширане;

– Копиране или комбиниране на множество страници в кола за отпечатване.

Тази част от работата, която е свързана със създаването на съдържание и начина, по който да изглежда крайният продукт, са част от графичния дизайн. Често графичният дизайн и предпечата се обединяват в предпечатна подготовка.